Ma folytatódik a futsal NB I

2023.10.16. 14:46

A két legjobb veszpréminek több gólja van, mint a mai riválisnak összesen

A tabella éléről várja a futsal NB I folytatását a Veszprém, amely hétfőn este Debrecenben szerepel.

Horváth Gábor

Evertonék lendületben vannak, ma Debrecenben kell bizonyítaniuk

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A válogatott szünet után ismét a klubcsapatoké a főszerep a futsal élvonalban, október 16-án a nyolcadik fordulót rendezik meg.

Az 1. Futsal Club Veszprém a legutóbbi kört követően az élre állt, miután megverte a Pécset 5-1-re, az addigi éllovas Haladás pedig némi meglepetésre simán alulmaradt (1-4) Nyíregyházán. A bakonyiak hat sikernél és egy döntetlennél járnak, azaz remekül kezdték a szezont.

Ez nem mondható el a korábbi élcsapat Debrecenről, amely eddig csak egyszer győzött, emellett van négy döntetlenje és két veresége. A DEAC – amellyel a Veszprém rengeteg nagy csatát vívott – átalakult a nyáron, többen is távoztak, igaz, a kerete így sem mondható gyengének. Elek Gergő felállt a kispadról, most már Tihanyi Csaba irányítja a hajdúsági csapatot.

A Fehér Zsolt által vezetett 1. FCV együttese jelenleg nagyon „egyben van”, az eredmények mellett elég csak rápillantani a góllövőlista elejére: két veszprémi, Tatai József és Everton 11-11 találattal vezeti a mesterlövészek listáját. A DEAC eddig összesen 19 gólt ért el ebben a szezonban…

A Debreceni EAC-1. Futsal Club Veszprém bajnoki 18.30-kor kezdődik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!