Telekom Veszprém-FC Porto után

2023.10.11. 21:09

Remili: majdnem tökéletes meccset játszottunk

A Telekom Veszprém-FC Porto kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzést követően a hazaiak szakvezetője, Momir Ilics elégedetten nyilatkozott. Ez nem is csoda, hiszen 10 góllal nyert a csapata. A sajtótájékoztatón Carlos Resende, Nedim Remili és Leonel Fernandes mondta el még a véleményét a találkozóról.

Horváth Gábor

Momir Ilics

Fotó: Fülöp Ildikó/archív

Momir Ilics, a Telekom Veszprém szakvezetője: – Fantasztikus meccset játszottunk, sikerült 44 gólt szereznünk lelkes közönségünk előtt, amely óriási hangulatot teremtett az arénában. Sokat futottunk, jól bírtuk erővel és a kispadról érkezők is remekül szálltak játékba. A 34 kapott gól viszont sok, ezen dolgozni kell a folytatásban.

 

Carlos Resende, az FC Porto vezetőedzője: – Hiába szereztünk 34 gólt idegenben, nagyon sok a kapott találat. A rendkívül gyorsan játszó veszprémiek sokszor voltak eredményesek lerohanásból, hiába találtunk a kapuba, rengetegszer azonnal jött a válasz a hazaiaktól. Jól kézilabdázott a Veszprém, amely megérdemelten nyert ilyen arányban.

 

Nedim Remili, a veszprémiek francia átlövő-irányítója: - Sikerült nyomást helyeznünk az ellenfélre, dinamikus játékkal, sok futással könnyű gólokat szereztünk. Egy remekül támadó Porto ellen tudtunk biztosan nyerni. Majdnem tökéletes meccset játszottunk, korán kialakítottuk a megnyugtató különbséget, védekezésben viszont javulnunk kell. A GOG elleni vereséget követően fontos volt ez a győzelem.


Leonel Fernandes, a Porto balszélsője: - Fantasztikus érzés ebben az arénában játszani, óriási itt az atmoszféra. Igyekeztünk jól, megfelelő ritmusban kezdeni, de sajnos sok könnyű gólt kaptunk. Ez meg is határozta a folytatást, bízom benne, hogy hazai pályán sikeresebbek leszünk majd a Veszprém ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!