Kézilabda

2023.11.14. 10:33

Akár Szegeden is kiköthet a Párizsból távozó átlövő

A balatonfüredi nevelésű Máthé Dominik az idény végén távozik a Paris Saint-Germain kézilabdacsapatától.

Horváth Gábor

Máthé Dominik párizsi szerződése 2024 nyaráig szól

Fotó: archív

A válogatott jobbátlövő szerződése jövő nyáron lejár Párizsban és a felek nem hosszabbítanak szerződést. A 24 éves kézilabdázó az M1 aktuális csatornán úgy nyilatkozott, hogy akár még ebben a hónapban, de legkésőbb decemberben kiderül, hogy folytatja pályafutását. Hozzátette: jól érzi magát légiósként, viszont Magyarországon is szívesen kézilabdázik.

Az új csapata nem valószínű, hogy a Telekom Veszprém lesz, legalábbis Nagy László nyilatkozata ezt sejteti, a sportigazgató korábban elárulta: Máthé már háromszor mondott nekik nemet.

Információink szerint Máthé Dominik „képben van” az OTP Bank-Pick Szegednél, de a lengyel Plock is szívesen tudná a soraiban. Hamarosan kiderült, hogy igazak-e a pletykák.

A nyíregyházi születésű Máthé Dominik a Balatonfüredi KSE nevelése, 2020-ban igazolt a norvég Elverumhoz, majd két évvel később lett a párizsiak játékosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!