Foci vármegye II.

2023.11.27. 09:55

Emberhátrányban fordítottak az ugodiak

Hátrányból nyert rangadót az Ugod a labdarúgó vármegye II-ben. A pontvadászat idei programjából már csak egy meccs van hátra.

Horváth Gábor

A Péti MTE-Peremarton (kékben) kikapott az Ugod vendégeként

Fotó: Nagy Lajos/Napló-archív

Halasztott bajnokit pótoltak Ugodon, ahol a Péti MTE-Peremarton vendégeskedett. A vendégek kerültek előnybe az első félidő végén, a szünet után viszont fordított a házigazda. Ez azért volt bravúr, mert a hazai csapat Zsirai Dániel kiállítása miatt a 47. percben emberhátrányba került.

Az ugodiak harmadikak a tabellán, a Péti MTE-Peremarton a negyedik helyet foglalja el. Azt még nem tudni, hogy ki telel az élen, ugyanis a második Öskünek van még egy elmaradt találkozója és két pont a lemaradása az éllovas Balatonszepezd mögött. Az ösküiek december másodikán a hatodik helyezett Kamondot fogadják.

Eredmény: Edeltech Ugod SE – Péti MTE-Peremarton 2-1 (0-1). Ugod. V.: Győry. Gólszerzők: Bajner (64.), Nagy R. (74.), ill. Szabó A. (43.). Kiállítva: Zsirai (Ugod, 47.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!