Sakk-Eb előtt

2023.11.08. 08:42

Gaál Zsóka: büszkeséggel tölt el, hogy képviselhetem Magyarországot

Felnőtt női és férfi sakk csapat Európa-bajnokságot rendeznek Montenegróban, Budva városában, ahol az ajkaiak kiválósága, Gaál Zsóka is asztalhoz ül a magyar válogatott tagjaként.

Horváth Gábor
Gaál Zsóka intenzíven készült az Európa-bajnokságra
Forrás:  archív

Az Eb-t november 10. és 21. között tartják meg. A magyar női válogatottat Gaál Zsóka, Hoang Thanh Trang, Lázárné Vajda Szidónia, Papp Petra és Terbe Julianna alkotja, a szövetségi kapitány Fodor Tamás.

Az Ács Péter által irányított férficsapat összeállítása a következő lesz: Balog Imre, Bánusz Tamás, Erdős Viktor, Gledura Benjamin, Kozák Ádám.

- Büszkeséggel tölt el, hogy ismét a magyar felnőtt női válogatott tagja lehetek és képviselhetem Magyarországot, Veszprém vármegyét és Ajka városát. Intenzíven készültem az elmúlt időszakban is, sok versenyen és edzőtáborban vettem részt. Csapattársaimat már régóta ismerem, rutinos, erős sakkozók. Mindent meg fogunk tenni a siker érdekében – nyilatkozta Gaál Zsóka. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!