Futsal NB I.

2023.11.27. 20:56

Hat gólt kapva maradt alul a Veszprém

Gólzáporos mérkőzésen maradt alul a veszprémi futsalcsapat hétfőn az NB I-ben. A 1. FCV a nagyszerű hazai sikerek mellett sorozatban harmadszor kapott ki vendégként.

Horváth Gábor

A hazai döntetlent követően idegenben nem tudott pontot szerezni a Nyíregyháza ellen az 1. FCV

Fotó: Fülöp Ildikó/archív

Nyíregyháza-1. FCV 6-4 (4-3)

Nyíregyháza. V.: Szabó, Balla, Sántha. Á Stúdió Futsal Nyíregyháza: Gatyi – Öreglaki, Gregory, Dávid, Rodrigues. Csere: Petró, Szabó L., Krajnyák, Kovács B., Kovács G., Urr, Kovács E., Lakatos, Kovács Á. Edző: Lovas Norbert.

1. Futsal Club Veszprém: Spandler – Tatai, Everton, Gavrilovics, Gerencsér. Csere: Koncsol, Fridrich, Dorogi, Ábrahám, Bencsik Á., Bognár, Fellembek, Kiss M., Lux. Edző: Fehér Zsolt.

Gólszerző: Rodrigues (8.), Gregory (9., 29.), Öreglaki (17., 19.), Dávid (40.), ill. Gerencsér (6.), Everton (12., 12.), Fridrich (25.).

A Kecskemét elleni, utolsó másodpercben szerzett hazai győzelmet követően Nyíregyházán lépett pályára a Veszprém. A vendégek a második, a hazaiak a negyedik helyről várták az összecsapást, a felek között mindössze három pont volt a különbség, igaz, a nyírségiek egy meccsel többet játszottak, mint a bakonyiak.

Szeptemberben, a Március 15. úti sportcsarnokban 3-3-as döntetlenre végződött a két együttes bajnokija.

Ezen a találkozón gyorsan vezetéshez jutottak a vendégek, de Gerencsér találatára Rodrígues és Gregory válaszolni tudott. Két percen belül fordított a Nyíregyháza (2-1), majd az 1. FCV mutatta meg, hogy neki ez egy percen belül is megy, Everton duplázott villámgyorsan (2-3). Nem sokkal később Öreglaki volt eredményes kétszer is, ismét a házigazda állt jobban, 4-3.

A második félidő elején Fridrich egalizált (4-4), viszont a meccs vége a nyíregyháziaké volt, Gregory gólja után Dávid is beköszönt, beállítva a 6-4-es végeredményt.

A Veszprém pénteken az Aramis SE csapatát fogadja.

A 15. forduló eredményei: PTE-PEAC – Maglód 6-6, Aramis SE-Nyírbátor 6-3, Újpest-Haladás 2-7, Berettyóújfalu-Magyar FA 8-0, Kecskemét-DEAC 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!