Sérültek vannak a keretben

2023.11.19. 18:28

Nem mindennapi ütközet vár a futsalosokra

Hazai derbivel folytatja szereplését az 1. Futsal Club Veszprém az NB I-ben, a bakonyiak hétfőn (18.30) a Kecskemétet fogadják.

Horváth Gábor

A Kecskemét ellen szükség lesz a jó csapategységre és összetartásra

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Az 1. FCV az előző körben, csütörtökön alulmaradt (0-3) a Berettyóújfalu otthonában, a csapat jelenleg a második a tabellán 26 ponttal. Ugyanennyi pontja van a harmadik Berettyóújfalunak és a negyedik Kecskemétnek, tehát újabb izgalmas meccs következik. A veszprémiek - akik egy találkozóval kevesebbett játszottak, mint a mögöttük álló két alakulat - legutóbb, augusztusban, megverték a Kecskemétet, 5-3 arányban bizonyultak jobbnak a rivális otthonában.
Most, mondani sem kell, rendkívül értékes lenne a kecskemétiek megverése. Kérdés, milyen állapotban vannak a veszprémiek, akiknél az előző mérkőzésen nem szerepelt a brazil Everton (eltilás miatt, ezúttal visszatérhet), megsérült Tatai József, Fridrich Dávid, Gerencsér Antal és Fellembek Zétény.
Nem tudni, hogy közülük ki tudja vállalni a játékot az egyébként remek formában lévő vetélytárssal szemben. A kecskemétiek hét bajnoki óta veretlenek, ez idő alatt öt sikert arattak, kétszer döntetlent játszottak. A veszprémiek hazai pályán nem kaptak még ki ebben az idényben, négy siker mellett két iksz akad, a Nyíregyháza és a Magyar Futsal Akadémia tudott pontot rabolni a Március 15. úti sportcsarnokból. Az előző két hazai találkozón egyébként összesen 14-szer zördült a vendégek (Újpest, Maglód) hálója, tehát Fehér Zsolt tanítványai gólerős játékra képesek lelkes közönségük előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!