Futsal NB I.

2023.12.07. 12:32

1. FCV: meg kellene törni a rossz sorozatot

Újabb fontos mérkőzés vár a a veszprémi futsalcsapatra, amely pénteken idegenben lép pályára az NB I-ben.

Horváth Gábor

A bakonyiak szeptember végén hat gólt lőttek a Nyírbátornak a Március 15. úti csarnokban Fotó: Fülöp Ildikó

A bakonyiak a Nyírbátori SC vendégei lesznek, a bajnoki 19 órakor kezdődik.

Az 1. Futsal Club Veszprém az előző körben magabiztosan nyert, és vesztett pontok tekintetében továbbra is tartja második helyét a címvédő Haladás mögött. Az együttes a Nyíregyházával, a Kecskeméttel és a Berettyóújfaluval viaskodik a pozícióért, a csata szoros, minden pontnak komoly jelentősége van.

Mint említettük, Fehér Zsolt alakulata a múlt héten könnyedén nyert, 7-1-el küldte haza az Aramis SE-t. Idegenben viszont mostanában adós az eredményes teljesítménnyel az 1. FCV, amely vendégként elveszítette előző három meccsét, kikapott Nyíregyházán, Berettyóújfaluban és Debrecenben. Nyírbátorban kellene megtörni ezt a rossz sorozatot, a rivális a hatodik helyen áll, és a felsőházi tagságért van komoly küzdelemben. Elek Gergő legénysége legutóbb nyert, négy vereséget követően, 8-3-ra bizonyult jobbnak otthon a Pécsnél.

A Veszprém és a Nyírbátor ebben az idényben szeptember végén találkozott egymással, a bakonyiak 1-0-s első félidőt követően biztos, 6-1-s sikert arattak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!