Fogyatékkal élőket támogatnak

2023.12.17. 20:18

Jótékony pápai küzdősportosok

450 ezer forint gyűlt össze azon a jótékonysággal egybekötött muaythai-napon, melyet a Pápai Koko-gym SE szervezett. A pápai városi sportcsarnokban a küzdősportosok a Fogyatékosok Nappali Intézményét támogatták.

Haraszti Gábor

Jó helyre került az adomány

Fotó: Haraszti Gábor/ Napló

Korpics Gábor és csapata évek óta jótékonysági eseménnyel zárja az évet, a hagyomány idén sem szakadt meg, a tavalyi évhez hasonlóan a kedvezményezett a Fogyatékosok Nappali Intézménye volt. Az I. muay thai szakmai napon a megjelenteket Áldozó Tamás polgármester köszöntötte, aki tiszteletét és köszönetét fejezte ki minden adományozónak, és gratulált Korpics Gábornak a szervezéshez.

A nap során az érdeklődők a felnőtt- és az utánpótlás-válogatott edzésébe nyerhettek bepillantást, voltak gyakorló mérkőzések, előadások, élménybeszámolók, szakmai fórumok. Korpics Gábor elégedetten foglalta össze a napot, hiszen 120-140 fővel zajlott a közös edzés, bár mint mondta, többen betegség miatt nem tudtak jelen lenni az eseményen. A szervezőtől megtudtuk, a szövetség és az edzők részéről is pozitív visszajelzéseket kapott, a jótékonykodást pedig jövőre is szeretnék folytatni.

Fotó: Haraszti Gábor/ Napló

A rendezvény végén a főszervező jelképesen átadta a 427 ezer forintot szimbolizáló táblát, melyet az egyik szponzor 450 ezer forintra egészített ki. Szalainé Tihanyi Andrea, az ESZI igazgatója elmondta, az adományból olyan eszközöket, tárgyakat fognak vásárolni, melyek megkönnyítik az ellátottak hétköznapjait. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!