Öt játékos távozik

2024.01.04. 08:14

Elkezdte a felkészülést a tavaszra az FC Ajka

Sok változást hozott a téli szünet a bakonyi klubnál. Schindler Szabolcsék öt játékosra nem számítanak a továbbiakban, valamint négy ellenféllel már edzőmérkőzést kötöttek le.

Balogh Dávid

Edzésbe állt a csapat

Forrás: FC Ajka

Január 3-án megkezdődött a felkészülés a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka számára. Előzetesen Schindler Szabolcs vezetőedző ismertette a felkészülési tervet a keretnek, majd megtartotta az első edzést. A pontvadászat február elején folytatódik, és mivel elmaradt decemberben a Soroksár-Ajka találkozó, így valószínűleg sűrű napjai lesznek a bakonyi csapatnak, hiszen ekörül pótolhatják. 

Keretünkben több változás is történt a téli szünetben, így már nem a csapattal kezdte meg a felkészülést Rabatin Richárd, Vogyicska Bálint, Berzsenyi Kevin, Antal Gábor és Gyuris Aurél sem. Mindannyiuknak sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz – áll az FC Ajka közleményében. 

A klub továbbá közölte, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytat több játékossal is, így hamarosan érkezőkről is beszámolhatnak. 

A négyhetes felkészülési időszakra eddig négy mérkőzést kötött le a tavalyi bronzérmes, továbbá még egy ellenfelet keres. Az FC Ajka edzőmérkőzései: 

2024. 01. 10. (szerda) 13.00 Arad - FC Ajka, helyszín: Makó.

2024. 01. 13. (szombat) 15.00 Kolorcity Kazincbarcika - FC Ajka, helyszín: Budafok.

2024. 01. 20. (szombat) Budapest Honvéd - FC Ajka, helyszín: Budapest.

2024. 01. 28. (vasárnap) FC Ajka - Veszprém, helyszín: Ajka.

A bajnokság február 4-én folytatódik, akkor Tar Zsolték a Budafok ellen mérkőzhetnek meg hazai pályán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!