Legyőzték a PLER-t

2024.01.20. 09:52

Nyolc gólt lőtt a fürediek szerb játékosa

A szintén NB I-es PLER-Budapest otthonában játszott edzőmérkőzést a balatonfüredi kézilabdacsapat.

Horváth Gábor

Stevan Szretenovics (középen) volt a legeredményesebb az edzőmeccsen Archív fotó: Fülöp Ildikó

A Balatonfüredi KSE korábban a Ferencváros és a Csurgó ellen lépett pályára felkészülési találkozón, előbbi otthonában kikapott, utóbbit hazai környezetben megverte.

A PLER elleni budapesti mérkőzésen a vendégek az első félidőt követően egy góllal vezettek, végül 27-25-re nyertek. A második játékrészben végig 2-3 találatnyi különbség volt a felek között, az egész meccsen a Füred irányított. A legeredményesebb játékos a szerb Stevan Szretenovics volt nyolc góllal.

Eredmény: PLER-Budapest – Balatonfüredi KSE 25-27 (12-13). Budapest, 150 néző. V.: Haskó, Natkai. BKSE: Bősz, Lovistyek (kapusok), Kemény, Szretenovics 8, Varga 2, Szmetán M. 4., Németh B., Szöllősi, Kljun 2 (1), Malinovic 3, Hornyák P. 4, Szűcs B. 3, Sikosek Pelko, Kovács B. 1, Brandt. Edző: György László.

A hazaiak legjobbjai: Zobec 6 (2), Tóth Á. 4, Bak 4 (2).

Kiállítások: 0, ill. 6 perc.

Hétméteresek: 5/4, ill. 2/1.

A Balaton-partiak még egy edzőmeccset játszanak a téli szünetben, január 26-án a Celje ellen lének pályára. Február 3-án jön az első tétmeccs, az NB I-ben az Eger látogat majd Füredre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!