Véget ért az alapszakasz a futsal NB I-ben

2024.02.02. 09:16

Kiderült, hány pontot visz magával a felsőházba a Veszprém

Sikerrel zárta a bajnokság alapszakaszát a Veszprém a futsal NB I-ben. A csapat a harmadik helyen zárt.

Horváth Gábor

Gerencsér Antal duplázott a Maglód ellen Archív fotó: Fülöp Ildikó

Maglód-1. FCV 2-3 (2-2)

Monor. V.: Kiss, Apkó, Ibriksz. Maglód: Bohony – Seregy, Vékei, Milavecz, Jenei. Csere: Klcsó, Simon, Buzás, Horváth R., Kalina, Csóri, Szabó D., Talabér, Papp. Edző: Tánczos Tibor.

1. Futsal Club Veszprém: Spandler – Tatai, Dorogi, Gavrilovics, Gerencsér. Csere: Owald, Bognár, Meczner, Molnár D., Ábrahám, Bognár, Fellembek, Kiss M., Lux. Edző: Fehér Zsolt.

Gólszerzők: Papp (6.), Milavecz (20.), ill. Gerencsér (15., 29.), Fellembek (19.).

A veszprémiek az alapszakasz zárásán úgy léptek pályára, hogy egy sikerrel biztosan a harmadik helyen zárnak. A hazaiak kezdtek jobban, Papp szerzett nekik vezetést a 6. percben. Ezt követően fordítani tudott a bakonyi alakulat, Gerencsér, majd Fellembek volt eredményes. A félidő utolsó percében Milavecz talált be, s ezzel 2-2 állt az eredményjelzőn.

A szünet után viszont már nem kapott gólt az első játékrészben sok hibát vétő 1. FCV, amelyben Gerencsér duplázni tudott, így három ponttal távoztak a vendégek. Ehhez az is kellett, hogy Spandler 10 méteres büntetőt védjen. 

Kis szünet után következik a bajnoki rájátszás, a Veszprém idén is a felsőházban lesz érdekelt, az együttes négy ponttal kezdi majd az új bajnoki szakaszt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!