Újra sikert arattak az ajkai sakkozók

2024.03.13. 09:17

Az éllovast verte meg a Veszprém az NB II-ben

A szuperligás Ajka ezúttal vendégként nyert, a Dunaharasztit győzte le. Teljes volt a nagyüzem a nemzeti sakk csapatbajnokságokban.

Horváth Gábor

Forrás: Pixabay-illusztráció

A Szuperliga - GM Szabó László csoportban a Sentimento Ajka BSK idegenben 7.5-2.5-re győzött a Dunaharaszti MTK ellen. A Tapolca Városi SE 9-1-re veszített a Haladás VSE vendégeként.

Az NB I. Charousek csoportban a Sentimento Ajka BSK idegenben 7-5-re nyert a Szentgotthárd-Alsószölnök STE ellen. A Balatonfüredi SC 6-6-ot játszott a Haladás VSE II. vendégként.

Az NB II. Széchenyi csoportban az Ezüst Huszár SE Veszprém idegenben 7-5-re győzött a Haladás VSE III. ellen. A Tapolca Városi SE II. hazai pályán 6-6-ot játszott a Keszthelyi Spartacus Sportkörrel. A Sentimento Ajka BSK erőnyerő volt.

A 10 csapatos Szuperliga állása a 6. fordulót követően: 1. Nagykanizsa 44 pont, 2. Sentimento Ajka BSK 40.5, ...10. Tapolca Városi SE 9.5.

A 12 csapatos NB I. Charousek csoport állása a 8. fordulót követően: 1. MTK 59,5, 2. Sentimento Ajka BSK 59, ...10. Balatonfüredi SC 42.5.

A 9 csapatos NB II. Széchenyi csoport állása a 6. fordulót követően: 1. Haladás III. 43,5, ...3. Sentimento Ajka BSK 38, ...5. Ezüst Huszár SE Veszprém 29, ...7. Tapolca Városi SE II. 27.

Folytatás, április 7., vasárnap, NB I. Charousek csoport: Sentimento Ajka BSK–Haladás VSE II., Balatonfüredi SC–Győri Elektromos. NB II. Széchenyi csoport: Ezüst Huszár SE Veszprém–Sárvári Sakk Club SE, Sentimento Ajka BSK–Haladás VSE III., Zalaegerszegi Baki Agrocentrum–Tapolca Városi SE II. Április 21., vasárnap, Szuperliga: Sentimento Ajka BSK–Haladás VSE, Tapolca Városi SE–Duocor-Makói SVSE.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!