Sorsolás

2024.04.10. 09:00

Jó eséllyel kupafinálét játszik a Veszprém

Beszámoltunk róla korábban: a veszprémi futsalcsapat négy közé jutott a Magyar Kupában, ahol most kisorsolták az elődöntők párosítását.

Horváth Gábor

Remek esély van arra, hogy a veszprémiek legyűrik a Maglódot a Magyar Kupa elődöntőjében

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A futsal Magyar Kupa négyes döntőjének a fővárosi TFSE-csarnok ad otthont május 11-12-én. A férfiaknál az 1. FC Veszprém mellett a Haladás VSE, az MVFC Berettyóújfalu és a Maglód szerzett jogot a szereplésre. A sorsolás szerint az elődöntőben, május 11-én a Haladás-Berettyóújfalu és Veszprém-Maglód mérkőzéseket rendeznek. A finálét a győztesek másnap játsszák.

A szombathelyiek és a berettyóújfalusiak találkozója kiélezettnek ígérkezik, bár a felek szezonbeli ütközetei közül a Haladás hármat is megnyert, egy, a legutóbbi, összecsapás végződött döntetlenre.

A veszprémiek a bajnokságban nem szerepelnek ugyan jól, az utolsó helyen állnak a felsőházban, azonban a Maglóddal szemben abszolút esélyesként lépnek pályára. A Maglód újonc az NB I-ben, jelenleg az alsóház sereghajtója, a rájátszásban mindössze egy pontot szerzett a csapat. 

A bakonyiak idén már kétszer is megverték a Maglódot, az alapszakaszban, hazai pályán 8-3 arányban diadalmaskodtak, idegenben szorosabb volt a csata, február elsején 3-2-re nyertek a vendégek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!