Ezüstök és bronzok

2024.04.06. 20:44

Pécsen szálltak ringbe a fiatal ökölvívók

Fergeteges csatákból hozhattak el érmeket a Veszprém vármegyei bokszolók. Pécs városa adott otthont ezúttal az Ökölvívó Utánpótlás Magyar Kupának. A vármegyeszékhelyen 76 klub 365 versenyzője szállt ringbe.

Balogh Dávid

A Felsőörsi Bokszsuli két versenyzőt nevezett a megmérettetésre, mindketten tökéletesen vették az akadályokat. Gál Nelli az U12-es korosztályban indult 50 kilogrammos súlycsoportban, ahol végül ezüstérmet szerzett. Szabó Dániel a serdülőknél indult 60 kilogrammos súlycsoportban, és bronzérmet szerzett. A felsőörsi versenyzőket Tira Marius, Sárközi Attila, Gonda Zsolt és Vörös Gergely készítette fel.

Az FBS versenyzői is érmekkel térhettek haza 
Fotó: Felsőörsi Bokszsuli SE

A Veszprémi Egyetemi Sport Club is indított versenyzőt Fürst Hanna személyében. Horváth Ferenc edző tanítványa a juniorok között indult 66 kilogrammban, és az előkelő második helyen végzett.

További vármegyei érdekesség, hogy a berhidai Németh Franciska a Csepeli Halker Király Team versenyzője juniorban a 60 kilogrammosok között ezüstérmet szerzett. A fiatal versenyzőt Tudós Gábor készítette fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!