Keresik a fiatal tehetségeket

2024.05.27. 15:40

Az olasz kapuslegenda tábora a Balatonra látogat

Magyarországon 2024-ben lesz először Buffon Academy kapustábor a Balaton partján, Révfülöpön.

Veol.hu

Gianluigi Buffon, a legendás kapus, az olasz válogatott és a Juventus volt csapatkapitánya, a tudását és a sport iránti rajongását szeretné átadni a fiatalabb generációknak, így született meg a világbajnok kapusképző akadémiája.

A világbajnok kapuslegenda már Magyarországon is keresi a jövő sztárjait
Fotó: Instagram / gianluigibuffon


Az edzéseket Buffon által delegált olasz edző és a Buffon Method alapján felkészített, tanfolyamot végzett magyar edzők építik fel és a különböző életkorú gyermekek készségeihez mérten vezetik le, sok játékkal színesítve. 
A tábor során a napi két edzés mellett szerepet kap a mentális tréning is coaching formájában, a sikeres labdarúgó pályafutáshoz szükséges pénzügyi-gazdasági ismereteik is fejlesztésre kerülnek, valamint a scouting, és a kiválasztási folyamatokba is bepillantást kapnak a résztvevő fiatalok.
Természetesen a szórakozás, a pihenés sem szorul háttérbe a foci mellett. Közös meccsnézések, szabadtéri mozi, fagyizás és balatoni hajózás is belekerült a tábor programjába.

Minden résztvevő szuper felszerelésekkel távozik, és a sztárkapus Buffon által aláírt ajándékokról is gondoskodnak a szervezők. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!