Hírek

2010.01.14. 15:24

Eltűnt, keressük!

Hétfő reggel látták utoljára a veszprémi Kozma Sándort. A 60 éves férfi január 11-én a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórházba indult vizsgálatra, ott azonban nem jelentkezett, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik, róla információval nem rendelkeznek.

Kiss Nikolett

A keresett férfi 183 cm. magas, 83 kg. súlyú, átlagos testalkatú, fehér bőrű, haja ősz, rövidre nyírt. Bajuszt, szakállt nem visel. Szemüveges, melyet minden esetben hordania kell.

Eltűnésekor sötétkék alapon oldalt vékony fehér csíkos melegítőnadrág, kék-sárga kockás ing, sárga-fekete hosszában csíkos pulóver, sötétkék derékig érő patentos, több zsebes dzseki, bordó-szürke vajszínű hosszában csíkos kötött sísapkát viselt. A lábán barna színű bőrbakancs volt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit az eltűnését követő időpontban látta, ismeri, vele kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen, vagy telefonon a Veszprémi Rendőrkapitányság Élet-és Ifjúságvédelmi Alosztályán a 88/428-022/l2-46-as melléken, vagy a 107/112-es segélyhívószámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!