Hírek

2010.03.10. 11:58

Bruce Willis és a Gorillaz

Visszatért a világ legjobb animált zenekara, a Gorillaz. A Plastic Beach című új album március 8-án jelent meg, az első kislemezes dal a Stylo (Mos Def és Bobby Womack közreműködésével), melyhez videoklip is készült Bruce Willis szereplésével.

Kiss Nikolett

Öt évvel a Demon Days megjelenése után, Murdoc Niccals és társai új lemezzel tértek vissza. Murdoc (a csapat atyja és basszgitárosa) újra összehozta a zenészeket, hogy egy fura, repülő szigeten megalkossák a Gorillaz harmadik albumát. A szigeten, mely műanyagból, hulladékból és az emberiség maradványaiból áll, Murdoc egy könyvet talál, mely az Ember történetét meséli el egészen napjainkig. Ám az utolsó fejezet valaki kitépte, így a jövő eltűnt. Itt az idő, hogy a zenekar összeálljon, befejezzék az albumot, és élvezzék, amíg a nap süt...

A világ legnagyobb "animációs zenekara", a Gorillaz 1998-ban alakult, azóta a Gorillaz (2000) és a Demon Days (2005) című lemezeikből több, mint 12 millió példányt adtak el. Számaik több tucat országban kerültek a toplisták élére, továbbá több Grammy-, Novello-, VMA-, valamint EMA- díjat is magukénak tudhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!