Hírek

2010.08.20. 14:50

Eltűnt magyar holttestét találták meg az Adriai-tengerben

Napló - Csütörtökön este tűnt el egy magyar férfi az Adrián. A rendőrök pénteken 11 óra után, a dalmáciai Nin közelében találták meg a holttestet az Adriai-tengerben.

MTI

A zárai (Zadar) rendőrkapitányság honlapján közölte: 45 éves férfi élettelen testét a rendőrségi hajóból fedezték fel. Az azonosítás megtörtént, halálának pontos okát azonban majd boncolással állapíthatják meg - közölte a hatóság.
A zárai rendőrkapitányság péntek délelőtti híre szerint csütörtökön éjfél körül jelentette be a szerencsétlenül járt férfi 39 éves felesége, hogy férje nem tért vissza az úszásból.
A 45 éves férfi és 39 éves felesége Ninben béreltek apartmant. A házaspár csütörtökön délután még együtt fürdött a Zdrijac-öbölben, majd a feleség a megbeszéltek szerint az apartmanban várt férjére, aki még visszament a vízbe. Bár a Vecernji List napilap online kiadása először arról számolt be, hogy ekkor már búvárfelszerelésben úszott be a a tengerbe, a későbbi rendőrségi közlés szerint azonban csak búvármaszkot és légzőcsövet vitt magával.
Miután nem tért vissza, felesége bejelentését követően a rendőrök péntek reggel hajóval és helikopterrel kezdték meg a kutatást az eltűnt magyar férfi után.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!