Hírek

2010.11.15. 09:53

Szurkálások hétvégéje

Budapest - Három embert késeltek meg a fővárosban, az egyik esetben az áldozat meghalt. Két tettest elfogtak, de a gyilkost még keresik.

MTI

Szombaton késő este a IX. kerületi Határ úton egy büfé előtt egy társaság sörözött, amikor egy ismeretlen hozzájuk lépett, és eddig tisztázatlan körülmények között egyiküket megszúrta  mondta Papp Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A megkéselt férfi a helyszínen életét vesztette. Szemtanúk szerint a mentősök mintegy 40 percig próbálták újraéleszteni az 50 év körüli férfit, ám ez nem járt eredménnyel.

Az ismeretlen tettes elmenekült. Szombaton elfogtak egy 37 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy előző este a Nyugati pályaudvaron szóváltást követően megszúrt egy 26 éves férfit, aki életveszélyes sérülést szenvedett. A harmadik eset szombat este történt a X. kerületben, ahol egy 42 éves férfi összeszólalkozott három személlyel, egyikük a veszekedés során többször megszúrta. A férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!