Hírek

2011.01.21. 18:21

Diszkótragédia - Széles körű ellenőrzés

Budapest - A három halálos áldozatot követelő múlt szombati budapesti diszkótragédia után több szakhatóság az ország egész területén mindenre kiterjedően ellenőrzi a szórakozóhelyeket.

MTI

Timár Zoltán, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivői irodájának vezetője tegnap elmondta: az akció már megkezdődött, de ez nem azt jelenti, hogy a napokban valamennyi helyet ellenőrzik. - A cél az, hogy minél nagyobb mélységben, minél több szórakozóhely jelenlegi állapotának felmérésével tudják garantálni a szórakozni vágyók nyugalmát és biztonságát - mondta Timár Zoltán.

Sok szabálytalanságot tárt fel a Budapesti Rendőr-főkapitányság azzal a Nyugati téri szórakozóhellyel kapcsolatban, ahol a múlt szombaton hárman vesztették életüket a diszkóból kiáramló tömegben. A rendőrség honlapjára feltett közlemény szerint a West Balkánt bérlő gazdasági társaságnak és a buli szervezőinek a sorozatos jogsértései vezettek a tragédiához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!