Hírek

2011.03.12. 09:08

Több vadat is elütöttek a megye útjain

Személyi sérülés ugyan nem történt, de több százezer forint anyagi kár keletkezett azokban a gépkocsikban,a melyek vadat ütöttek el péntek éjszaka a megye különböző útjain.

Napló Online

Nem sokkal hét óra után egy Nissan Patrol típusú személygépkocsi közlekedett a 8. sz. főúton Veszprém felől, a külső forgalmi sávban, amikor haladása során az autó jobb oldalának ütközött egy, az úttestre futó szarvastehén. Három órával később ugyanezen az útszakaszon egy Toyota típusú személyautó Veszprém irányába közlekedve egy szarvast ütött el. A 84. számú főúton egy személyautó elé futó őz a kocsi motorháztetején állt meg szétzúzva annak szélvédőjét. Mindhárom balesetben a vadak elpusztultak.  

Az alkoholszonda szerint ittasan vezette autóját az a várpalotai férfi, aki a 8. sz. főút Várpalota - Székesfehérvár közötti szakaszán szalagkorlátnak ütközött, amelyen 50 métert tett meg majd felborult. A férfit - további kivizsgálás céljából -a mentők kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!