Hírek

2011.06.14. 07:17

A lányoké a legjobb megye díja

Veszprém - Atlétikában és labdarúgásban is sikeresek a Bárczi Gusztáv Általános Iskola tanulói. A közelmúltban a diákok a megyei fordulón elért elsőségükkel delegálták magukat az országos bajnokságokra.

Deák Dóra

A május végén Zánkán megrendezett TANAK országos atlétikai és labdarúgó-bajnokságon II-III. korcsoportban a hatodikos Takács Anita távolugrásban, magasugrásban és 800 méteres síkfutásban egyaránt a dobogó tetejére állhatott. Ezáltal saját korcsoportjában az ország legjobb sportolójának járó díjat is elnyerte, valamint teljesítményével nagymértékben hozzájárult, hogy a lánycsapat megkapta a legjobb megye díját. A hatodikos Csörge Péter 800 méteren a negyedik helyen, távolugrásban pedig a nyolcadik helyen végzett. A IV. korcsoportban a kilencedik osztályos Csörge Kata súlylökésben a második, Hornung Martin 400 méteres síkfutásban a tizenkettedik, Berkes Attila pedig távolugrásban a tizennyolcadik lett.

 


 
Az iskola focicsapata az előkelő hatodik helyet szerezte meg. A csapat tagjai: Hornung Martin (8. o.), Berkes Attila (8. o.), Szórádi Gábor (9. o.), Kovács Ádám (6. o.), Csörge Péter (6. o.), Bukovics Alex (7. o.), Takács Gergő (7. o.), Csórom Christopher (7. o.), Gyömörei Erik (7. o.). A bárczis diákok felkészítését Kerschner Éva, Kormos Ildikó, Imrefi Tamás és Iványi Balázs segítette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!