Hírek

2011.06.02. 16:39

Égi vándor Harley motorokkal

Veszprém, Alsóörs - A Harley fesztivál eddigi sikereire építve nyitni szeretnének a fiatalabb korosztályok és a nem motorozók felé is - jelentette ki Dobai Attila egy csütörtöki sajtótájékoztatón.

Győrffy Árpád

A fesztiváligazgató szerint a június 8-12-ig tartó 12. Harley-Davidson Open Road Fest zenei kínálata sokkal bőségesebb és színesebb lesz az eddigi rendezvényeknél. A három színpadon több mint ötven program szórakoztatja majd párhuzamosan a résztvevőket. A külföldi sztárvendég a Chocolate Puma és az Alphaville lesz. A magyar előadók közül több más mellett a Tankcsapda, a Quimby, a Back to Black, Fluor Tomi és Ganxta Zolee lép fel. Az idei évtől éjszakai belépő is lesz féláron a csak bulizni akaróknak.

 

 

Természetesen az idén is megtartják a nagy motorosfelvonulást szombaton a déli órákban. Hebling Zsolt alsóörsi polgármester arról beszélt, hogy már várják a rendezvényt. A kezdeti félelmek után rájöttek, hogy a fesztivál nagyon hasznos a falunak és a környéknek, mert a közvetlen turisztikai bevételek mellett a térségre irányítja a figyelmet.
 
A fesztivál kiegészítő rendezvényét, a Pannon Várszínház Égi vándor című musicaljének június 12-i szabadtéri ősbemutatóját Vándorfi László igazgató ajánlotta a sajtó figyelmébe. A tavalyi időjárási problémákból okulva az idén már eleve esőhelyszínt is terveztek. Persze, abban bíznak, hogy az 1500 főt befogadó alsóörsi amfiteátrum különleges környezetében tarthatják meg az ötvenéves jubileumát ünneplő Omega együttes dalaira épülő látványos előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!