Hírek

2012.03.13. 18:53

Elvitték a kondigépeket

Veszprém - Új helyre, a Deák Ferenc Általános Iskolába kerültek az egykori Jutasi úti egészségcentrum kondigépei.

Szausev Xénia

Ahogy arról korábban beszámoltunk, körülbelül egy hónappal ezelőtt felmondta a Jutasi 61. társasház, az épület alagsorában működő Egészségmegőrző Centrum szerződését. Így a közösség fitneszgépeinek új helyet kellett találni. Némedi Lajos alpolgármester kedden tartott sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a gépek végül a Deák iskolába kerültek.

- Az idősek továbbra is használhatják a gépeket, az iskolával előre egyeztetett időpontban és jelképes díjhasználat ellenében – mondta Némedi Lajos. Hangsúlyozta, a gépek tárolása és használata is jogszerűtlen volt korábbi helyükön, így került végül az önkormányzat oktatási intézményének tulajdonába.

A különböző funkciójú eszközöket az idősek mellett a gyerekek is használhatják, a testnevelők irányítása és felügyelete mellett. Ezt Horváth Szilárd iskolaigazgató mondta, hozzátéve, az (öltözővel és mosdóval ellátott) edzőteremként és szertárként használt szobába helyezték a gépeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!