Hírek

2012.06.01. 12:13

Online panaszkodás - Bővülő ügyintézési lehetőségek

Veszprém - Személyes panaszbejelentés mellett elektronikus formában is benyújthatják észrevételeiket a veszprémiek, akik az ügymenetről sms-ben, vagy elektronikus levélben kapnak értesítést.

Halmos György

Az új online panaszkezelő rendszerről tartott sajtótájékoztatón Porga Gyula polgármester elmondta: a projekt a megyeszékhely, a Pannon Egyetem és az IBM közötti együttműködés első olyan kézzelfogható eredménye, ami a veszprémiek számára is elérhető. Hozzátette ugyanakkor, hogy a rendszer nem a személyes ügyintézés és panaszbejelentés végét jelenti, hanem a lehetőségek bővítését. A megyeszékhely honlapján található egyszerű és könnyen használható elektronikus rendszerbe a parlagfűtől kezdve a csőtörésen keresztül a csúszós utakig mindent be lehet jelenteni. Az ügyfél megadott elérhetőségeire a rendszer visszajelez, és a panasz feldolgozásától a megoldásáig nyomon lehet követni a folyamatot.

Dr. Friedler Ferenc, az egyetem rektora azt hangsúlyozta, hogy a város és az egyetem között nagyon jó a kapcsolat, amit ez a projekt is jelez. Az IBM szolgáltatási üzletágvezetője, Pongrácz Ferenc arról beszélt, hogy a másfél évvel ezelőtt elkezdett együttműködés eredményeiből az online panaszbejelentés csak az egyik program, de ezzel is élhetőbbé, kellemesebbé válhat Veszprém.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!