Hírek

2012.08.26. 08:07

Pálinkafesztivál Balatonalmádiban

Balatonalmádi - Nagy sikert arattak a pálinkafesztivál második napjának helyi és térségi fellépői a Wesselényi színpad előtti rendezvénytéren, sokan kilátogattak az esti órákban, miután a hőség valamelyest csillapodott.

Halmos György

A rendezvényen egyébként nyolc kiállító százféle pálinkáját lehet megkóstolni. A programot a Kid rock and roll balatonkenesei táncosai nyitották meg, őket az alsóörsi Sirály népdalcsoport követette. A rendezvényen többek között felléptek a fűzfői Csajox táncoslányai, illetve a felvidéki zoboraljai kistérségből Balatonalmádiban vendégeskedő gimesi és nyitragesztesi hagyományőrző csoportok.

Az érdeklődők nemcsak finom gyümölcspárlatokat kóstolhatnak meg, de több borászat is kiállította italait, és a szervezők azokra is gondoltak, akik a szeszes italok kóstolása közben megéhezek, ugyanis több standon is lehet magyaros ételeket vásárolni.

A kedd estig tartó rendezvényen fellép még a Kozma Orsi Quartet, a Balkan Fanatik együttes, és zárásként a Mini frontembere, Török Ádám és a Capriccio Band szórakozatja a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!