Hírek

2012.09.13. 17:02

Egységes arculatot kap a város

Veszprém - A közgyűlés jóváhagyta a város marketingstratégiáját, a királynék városának intézményei egységes arculattal jelennek meg.

Balla Emőke

A marketingstratégia jóváhagyásával módosították  az önkormányzat  és az MKB Veszprém KC között 2011-ben  kötött  együttműködési megállapodást; az MKB Veszprém KC játékosai  már ebben a szezonban használhatják az új logóval ellátott  csapatmezeket. Siklódi Levente úgy fogalmazott: a stratégiával a város tudatosan és egységesen kommunikálja önmagát, erősíti az itt élők identitását. Porga Gyula polgármester azt mondta: az új logó egy időben való bevezetése nagy költséget jelentene, fokozatosan teszik meg. A  bevezető utaknál lévő köszöntőtáblák cseréje sem olcsó, jó állapotban is vannak.

A közgyűlésen hosszú vita volt a belvárosi tornacsarnok értékesítéséről, amelyet a veszprémi érsekség 180 millió forintért vásárol meg, de a Szilágyi iskola mellett továbbra is biztosítja  az  Ipari Szakközépiskola és Gimnázium  számára a tornatermi lehetőséget. Hartmann Ferenc (MSZP) és Katanics Sándor (DK) úgy vélte, az önkormányzat áron alul adja el az ingatlant,   nem a város érdekeit szolgálja. A képviselők többsége  ennek ellenkezője mellett érvelt: a csarnok  továbbra is a veszprémiek, a város sportját szolgálja. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!