Hírek

2012.09.28. 15:28

Erdészek a vízparton

Káptalanfa-Sárosfő – Ezúttal a Bakonyerdő Zrt. volt a házigazdája az állami erdőgazdaságok immár hagyományosnak mondható horgászversenyén.

Tremmer Tamás

Ez év tavaszán – hagyományteremtő szándékkal – a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt, adott otthont az állami erdőgazdaságok első horgászversenyének. A viadalon a pápai központú Bakonyerdő Zrt. csapata leiskolázta a mezőnyt. A győzelemmel együtt az őszi forduló megrendezésének a jogát is megnyerték. Hova máshova vitték volna az erdész-, vadásztársakat, mint a devecseri erdészethez tartozó sárosfői tórendszerhez?!

Meghívásukat 22 állami erdőgazdaság körül 17-en fogadták el, 2-2 fős csapattal képviseltetik magukat Sárosfőn. De botot fogott a vagyonkezelői jogokat gyakorló Magyar Fejlesztési Bank duója is. A kollégákat a házigazdák, Varga László vezérigazgató, és Peer László, a devecseri erdészet vezetője fogadták. A kellemes időjárási körülmények, a halbőség jó hangulatot garantált. Ez az a verseny, ahol tényleg nem az eredmény számít. Varga László úgy fogalmazott, a versengés mellett az is cél, hogy a kollégák megismerjék, milyen csodálatos helyek is vannak az egyes erdőgazdaságoknál.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!