Hírek

2012.09.07. 12:29

Forgalomkorlátozások a szombati demonstrációk miatt Veszprémben (térképpel)

Veszprém - A Jobbik Magyar élet menete elnevezésű vonulásos rendezvénye miatt szombaton a belvárosban és környékén lesz forgalomkorlátozás, a Világos Veszprémért Mozgalom pedig szombaton délelőtt a körgyűrű több pontján tart félpályás ellendemonstrációt.

Halmos György

A párt rendezvénye szombaton 10 órakor kezdődik. A szervezők tájékoztatása szerint az a céljuk, hogy felhívják a figyelmet a tömeges kivándorlásra, arra, hogy fogy a nemzet, nincs jövőkép és gazdasági kizsákmányolás folyik. A menet a Jutasi lakótelepi református templom melletti térről indul, a végállomás az Óváros tér lesz. Eközben érintik többek között a Jutasi utat, a Kossuth, a Szeglethy és a Virág Benedek utcát, majd az  Óváros térre érnek.

A Világos Veszprémért Mozgalom  a délelőtti órákban, reggel nyolc és fél tizenegy között félpályás útlezárásokat tart  a megyeszékhely bevezető útjainál. A mozgalom a Jobbik demonstrációja ellen tiltakozik.  Veszprémben hét helyszínen 10-90 gépkocsival tartanak félpályás útlezárást. Demonstráció lesz az Észak-Keleti útgyűrűnél az autószalon előtti kanyarodó sávnál, a Budapest útnál 8-as bevezető szakaszán,  Budapest úton a MOL benzinkútnál,  Almádi út, Füredi út, József Attila utca - Veszprém tábláknál, illetve a Pápai út Veszprémbe bevezető útszakaszán.

A rendőrség kéri, hogy aki szombaton a jelzett időszakban a megyeszékhelyen járművel közlekedik, lehetőleg kerülje el a fenti útszakaszokat. Amennyiben ez nem lehetséges, számítson arra, hogy a forgalomkorlátozás miatt hosszabb ideig tarthat úti céljának elérése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!