Hírek

2012.10.16. 15:53

Hangulatos múltidézés

Veszprém - Az egykori hadkiegészítő parancsnokságon szolgáló nyugdíjas katonákat köszöntötték kedden a Kossuth-laktanyában a veszprémi Toborzó és Érdekvédelmi Központ munkatársai.

Szabó Péter Dániel

Idén mintegy félszázan fogadták el a megyeszékhelyen működő toborzó iroda meghívását, hogy a laktanya csapatművelődési otthonában együtt idézzék fel a veszprémi központtal működő katonai igazgatási alakulat elmúlt évtizedeit. A megye szinte minden pontjáról érkezett vendégeket - köztük Kocsis Sándor nyugállományú ezredes, a tavaly megszűnt MH Nyugat-Magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság parancsnokét - előbb Soós Gyula őrnagy, a veszprémi Toborzó és Érdekvédelmi Központ parancsnoka köszöntötte. Tájékoztatást adott a hadkiegészítés területén bekövetkezett szervezeti változásokról, a központi igazgatóság létrejöttéről és az önkéntes tartalékos rendszerről.  



Az étkezdében elfogyasztott ízletes ebédet követően kulturális műsort tekinthettek meg a nyugállományú katonák. Nagy sikert aratott a Katona János ezredes vezette Légierő Zenekar, de Gosztola István humoros produkciója, valamint a pápai nyugállományú klub Vidám Nagyik dalcsoportja is hatalmas tapsot kapott a közönségtől. A jó hangulatú találkozó baráti beszélgetéssel zárult a csapatművelődési otthonban.

A megye szinte minden pontjáról érkeztek vendégek a hagyományos találkozóra

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!