Hírek

2012.11.04. 17:34

Labdarúgó NB III - A pápai fiataloknak nem volt esélyük Füreden

Balatonfüred - Csupán az első fél órában tudta megvédeni kapuját a góltól a Lombard Pápa II az éllovas otthonában. A labdarúgó NB III Bakony csoportjának Veszprém megyei rangadóján az első félidő végén szétesett a vendégek játéka, a Füred magabiztosan nyert.

Napló

Balatonfüred-Pápa II
 5:0 (3:0)

Balatonfüred, 200 néző. Vezette: Lakics.

Balatonfüred FC: Filipánics - Tar, Szabó, Bognár, Tóth, Boromisza G., Babics (Boromisza D.), Tatai, Leonardo (Benedek), Simon (Babik), Kovács G. Edző: Pető Tamás.

Lombard Pápa II: Nacsa - Enyingi, Németh, Tóth (Kovács), Molnár (Baldauf), Grőber, Horváth, Somogyi, Ughy (Bolla), Páli, Simon. Edző: Nagy Mihály.

 A megyei rangadó első félideje 30 percig meddő füredi fölényben telt el, a fiatal vendégek jól védekeztek. Kovács G. kapufája ébresztőnek hatott, ami után már sorozatban jöttek az eredményes hazai akciók.

 A 37. percben Kovács G.  visszagurított labdáját Boromisza Dániel tizenhat méterről lőtte a pápai kapu bal oldalába, 1:0.
 A 41. percben Kovács Gábort akasztották a büntetőterületen belül. A megítélt 11-est a sértett helyezte  a kapu jobb sarkába, 2:0.
 A 42. percben egy gyors füredi támadás végén Boromisza Gábor lőtt 13 méterről a rövid sarokba, 3:0.

 A második félidőben a játék képe semmit sem változott, a BFC eredményesen rohamozta tovább  a pápaiak kapuját.
 Az 54. percben egy hazai tűzijáték után Boromisza Gábor hét méterről a bal felső sarokba lőtt, 4:0.
 A 61. percben esett a mérkőzés legszebb gólja. Tar beadását Benedek egy okos testcsel kíséretében átlépte, és a bal oldalon érkező Kovács Gábor tíz méterről a hosszú sarokba helyezett, 5:0.

 Az utolsó fél óra  örömjátékot hozott, a hazaiak több helyzetet kidolgoztak, de a befejezésekbe már hiba csúszott, illetve a vendégek kapusa parádézott.
Az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén parádés játékkal, megérdemelt nagyarányú sikerrel búcsúzott a BFC.
 
Jók: az egész BFC,  ill. Nacsa.
  
Pető Tamás: - Tökéletesen és felszabadultan játszott csapatom, ehhez a teljesítményhez csak gratulálni tudok.
Nagy Mihály: - Dicséret illeti játékosaimat, tökéletesen betartották a  taktikai utasításokat, de a rutinos hazaiak kegyetlenül kihasználták egyéni hibáinkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!