Hírek

2013.01.22. 19:22

Eltűnt a sportcsatorna

Az egyik szolgáltató úgy vette ki a kínálatból az Eurosport csatornát, hogy elfelejtett szólni az ügyfeleknek – amit persze nem hagytak szó nélkül.

Tremmer Tamás

Felháborodott hangvételű levelet kaptunk egyik nyugdíjas olvasónkról. Kiss Imre azt jelezte felénk, hogy az év eleje óta nem tudja fogni az Eurosport adásait, mert azt a szolgáltató PR-Telecom az előfizetők tudta nélkül kivették a kínálatból. Próbálta hívni a cég ügyfélszolgálatát, hogy utána járjon a dolognak, de ott csak kitérő válaszokat kapott.

Lapunk megkeresésére a kábelszolgáltatótól azt a választ kaptuk, hogy 2013-ban szeretnék szolgáltatásukat áremelés nélkül nyújtani előfizetőik részére, ennek eléréséhez komoly és hosszas tárgyalások vezetnek. A csatornakiosztás módosítását nagyban befolyásolja a piaci kínálat és az egyes csatornák továbbításával járó kötelezettségek.

A PR-Telecomnál a programcsomagok kialakításával arra törekszenek, hogy annak a társaság, az előfizetőik és a médiaszolgáltatók egyaránt a nyertesei legyenek. Ezt tolmácsolták a műsorok – köztük a Discovery és az Eurosport csatornák - magyarországi képviseletei felé is. Tárgyalásaikat eddig sikertelenség övezte. Amennyiben sikerült eredményt elérniük, a csatornakiosztásukban ismét helyet kapnak a fenti műsorok, ígérte lapunknak a szolgáltató.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!