Hírek

2013.02.15. 08:05

Rex újra a gazdival - Segítőkész rendőr, hasznos chip

Balatonalmádi - Rendőr talált rá egy elkóborolt kutyára, amely a szolgálati autót követve végül a kapitányságon kötött ki, s a gazdája is meglett.

veol.hu

A Veszprém Megyei rendőr-főkapitányság pénteken számolt be arról: a Balatonalmádi Rendőrkapitányság járőre kedden, alig éjfél után talált rá Balatonfűzfő belterületén egy fajtatiszta németjuhász kutyára, akinek nyakörvén azonban semmilyen azonosításra szolgáló adat nem volt.

Rex, a megtalált kutyus (Fotó: rendőrség)

A kutya – talán megérezve szerencséjét – követni kezdte a szolgálati gépkocsit Balatonalmádi irányába, egészen a rendőrkapitányság épületéig. Itt a rendőr a kutyát befogta, majd reggel egy állatorvosi rendelőbe vitte, ahol chipleolvasó műszerrel sikerült az állatot azonosítani.

Rex gazdája az értesítést követően azonnal jelentkezett a kapitányságon, ahol Konrád Róbert r. főtörzsőrmester segítségét megköszönve átvette a sértetlen állatot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!