Hírek

2013.03.22. 12:07

Aláírást gyűjtenek a rezsicsökkentés mellett

Április végéig a megye több településén, köztük Várpalotán is aláírásokat gyűjtenek a Fidesz aktivistái, így támogatva a kormány rezsicsökkentési törekvéseit.

Szabó Péter Dániel

Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a várpalotai Fidesz-csoport meghívására csütörtökön a belvárosban, a Faller Jenő Szakképző Iskola előtt kezdte el az aláírásgyűjtést.

A hideg, esős idő ellenére többen eljöttek, képünkön Kósa János (balra) írja alá az ívet. A háttérben Kontrát Károly államtitkár (Fotó: Szabó Péter Dániel)

Az államtitkár Huszárné Bacsárdi Valéria, Juhász Attila és Kádár István önkormányzati képviselők társaságában kijelentette: az energetikai multicégek éveken át tízmilliárdokat kerestek a magyar embereken, a kormány pedig véget vetett ennek a családok rezsiköltségeinek 10 százalékos csökkentésével.

- Az energiacégek azonban megtámadták ezt a bíróságon, s a jövőben is így akarnak tenni. Hazánk kormánya azonban nem a külföldi érdekek, hanem a magyar emberek mellett áll, ezért kérek mindenkit, hogy aláírásával támogassa törekvéseinket. Álljunk ki amellett, hogy a magyar parlament minden külhoni és belföldi nyomás ellenére tartson ki a rezsicsökkentés mellett. Ez nem a Fidesz vagy a kormány, hanem a magyar családok ügye - szögezte le Kontrát Károly. Az államtitkár kérdésünkre elmondta, április végéig minden nap megtalálhatóak a párt aktivistái a Faller iskola előtt és a helyi Fidesz-irodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!