Hírek

2013.06.08. 18:32

Cirkuszi produkcióval ünnepelt a 20 éves PLT

Szólt a Boldog születésnapot! a Fővárosi nagycirkuszban szombaton este a Pannon Lapok Társasága (PLT) tiszteletére.

Barták Péter

Lapcsoportunk a Circus Maximus - Itália cirkuszcsodái című előadásra hívta meg legfontosabb üzleti partnereit és a magyar média jeles képviselőit megalapítása 20. évfordulójának megünneplésére.

A közönséget a PLT ügyvezetésének elnöke, Szabó Miklós köszöntötte, megemlítve az elmúlt két évtized küzdelmeit és sikereit, amelyek során voltak "cirkuszi mutatványok" is. Ám talán ennek is köszönhetően a PLT hazánk legnagyobb, legsikeresebb regionális lapkiadójává vált.

Megköszönte az üzleti partnereknek mindezt, majd felcsendült a cirkusz zenekarának előadásában a Boldog születésnapot! A látványos cirkuszi előadás egy csodálatos utazásra hívta a közönséget. A porondra vízesés zúdult, kis tóvá duzzadva, mely fölött egymást váltották a mediterrán helyszíneket is felidéző produkciók.

Volt minden, ami egy varázslatos estéhez szükséges, felvonultatva cirkusz világának leglátványosabb elemeit a karibi papagájoktól kezdve a kínai akrobatikus táncosokon és a bengáli tigriseken át a mongol erőművészekig. A PLT meghívott partnerei végül a cirkuszi élmények mellett a 20 éves lapcsoport recept- és mesekönyveivel, valamint jubileumi kiadványával térhettek haza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!