Hírek

2013.08.28. 10:12

Lopott motorokat rejtett a kisbusz csomagtere

A jelenlegi adatok szerint az ausztriai Bécs környékéről tulajdonította el a három férfi a robogókat - tudtuk meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

veol.hu

A devecseri járőrök kedd éjjel, 1 óra után nem sokkal – közúti ellenőrzés alkalmával – a városba vezető út egyik kereszteződésében állítottak meg egy kisbuszt és igazoltatták annak utasait. A rendőrök a jármű átvizsgálásakor a csomagtérben két darab 125 köbcentiméteres, osztrák felségjelzésű motorkerékpárt találtak, melyek tulajdonjogával a gépkocsiban utazók nem tudtak elszámolni.

(Fotó: rendőrség)

A külföldi hatóság bevonásával az Ajkai Rendőrkapitányság munkatársai megállapították, hogy a robogókat a rendelkezésre álló adatok szerint előző nap este tulajdonították el ismeretlen tettesek Bécs környékéről.

A járművel közlekedő három férfit, O. Lajos 30 éves devecseri lakost és két pusztamiskei társát, a 19 éves B. Rolandot és a 24 éves B. Gyulát a rendőrőrsre előállították, ahol őket a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Mindhárom gyanúsított elszámoltatásakor azt adta elő, hogy a motorkerékpárokat egy magyarul nem beszélő ismeretlen férfitól vásárolták 150 Euróért.

A gyanúsítottak ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyásuk mellett – indított eljárást a Devecseri Rendőrőrs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!