Hírek

2013.09.19. 10:43

Ittasan akart elhajtani a rendőrök szeme láttára

Ittassága ellenére a rendőrök szeme láttára indult el gépkocsival az a nő, akinek élettársát a rendőrök igazoltatták, mert előtte tettlegességig fajuló szóváltás volt közöttük; az ügyben a rendőrség vádemelési javaslattal élt.

Halmos György

A férfit és élettársát még augusztus 10-én hajnali egy óra körüli időben gépkocsijukban ülve igazoltatták a tapolcai kapitányság munkatársai egy tettlegességig fajuló szóváltás miatt a strand előtt. A nő feljelentése alapján a rendőrök párjával szemben intézkedni kezdtek. A rendőrök arra lettek figyelmesek, hogy azzal a gépjárművel, amiben  utasként ült a nő elindul a helyszínről. Az autót megállították és a nőt megszondáztatták, ami pozitív értéket mutatott. Az ittasság tényét a későbbi szakértői vizsgálat eredménye is alátámasztotta. A nő a gyanúsítotti kihallgatásakor azt állította, hogy a járművel csak meg akart fordulni, hogy a fényszórók segítségével megtalálja és összeszedje földre esett tárgyait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!