Hírek

2013.11.28. 10:09

Pincékből lopták el a fémhulladékot

Több ajkarendeki pince területéről gyűjtötték össze, majd utánfutón szállították el a fémhulladékot az éjszakai órákban. Útközben azonban igazoltatták a rendőrök a három vastolvajt.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Ajka-Bakonygyepes belterületén állították meg az Ajkai Rendőrkapitányság munkatársai 2013. november 27-én – nem sokkal 2 óra előtt – azt a személygépkocsit, amelyhez csatlakoztatott utánfutóra közel 150 kilogramm mennyiségű, különböző fém tárgy, vasanyag volt felpakolva.

Az autóban utazó három fiatal férfi nem tudott elszámolni a „szállítmány” eredetéről, így őket Bakos Krisztián r. zászlós, Harta Tamás és Pintér Balázs r. főtörzsőrmesterek, valamint Korcsmáros György r. őrmester körzeti megbízottak az Ajkai Rendőrkapitányságra előállították.

Elszámoltatásuk során elismerték, hogy a fémhulladékot ajkarendeki pince-présházak területéről tulajdonították el, amelyek értékesítéséből akartak pénzt szerezni. K. Patrik 21 éves ajkai lakos és két magyarpolányi társa, a szintén 21 éves K. Gábor, valamint a 20 éves P. Zsolt ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt – őrizetbe vételük mellett – indított eljárást az Ajkai Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!