Hírek

2013.12.17. 14:57

CsajoSokk és Villámrock

Balatonfüred – Tizenhetedszer rendezte meg hagyományos, karácsonyi és évbúcsúztató táncgáláját az Acro Dance SE Balatonfüreden a Balaton Szabadidő-központban.

Horváth Gábor

A gála elnevezés megtévesztő, ugyanis az ünneplés mellett a résztvevők versenyeztek is. A táncosok egy remek hangulatú, látványos, telt házas rendezvényen szerepelhettek, közel négyszáz fiatal lépett színpadra a legkisebbektől a legrutinosabb és legkiválóbb versenyzőkig.

– Nyolc kategóriában rendeztünk versenyt kezdő és haladó táncosainknak children és junior korosztályban, akik közül kiválasztottuk, hogy jövőre kik képviselik majd az Acro Dance SE-t az országos versenyeken – tudtuk meg Tromlerné Rusz Ritától.

Az Acro Dance SE elnöke elmondta, a karácsonyi rock and roll ünnepség táncosait emléklappal, érmekkel és serlegekkel jutalmazták, a kimagasló teljesítményt nyújtó versenyzőket külön díjazták.


A Párduc Rock (Bujáky Eszter, Kovács Petra, Kulcsár Orsolya, Nagy Alexandra, Németh Petra, Tromler Kata) orosz kűrj látványos volt (Fotó: Penovác Károly)



– Idén egyesületünk sok szép eredményt mondhat magáénak. Pontszerző versenyeken elért eredményeik alapján a nyugat-magyarországi ranglistán dobogón végzett a MegaRock, Kick Star, Párduc Rock, Stars, Space Jam formáció. Táncosaink összesen 27 alkalommal állhattak dobogóra, hét aranyérmet, tíz ezüstöt és tíz bronzérmet szereztek – tette hozzá a klubvezető.

A karácsonyi gálán a balatonfüredi székhelyű, több településen szakosztállyal rendelkező egyesület indulói közül a Mistique, CsajoSokk, Sun Flower, Villámrock, Fantastic (mindannyian Veszprém), Love Dance, Joker (mindkettő Balatonfüred), valamint a Supergirls (Székesfehérvár) formáció szerzett első helyezést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!