Hírek

2013.12.16. 18:34

Lezárjuk a gyűjtést

Veszprém – Kedden lezárjuk adománygyűjtő akciónkat, amelyet a különleges betegségben szenvedő veszprémi Kiss Bálint operációinak támogatására indítottunk.

Barták Péter

Hála és köszönet olvasóinknak, akik idén soha nem látott mértékben növelték az összeget a Napló erre a célra nyitott adományszámláján. Az elmúlt években is kitettek magukért, hiszen jelentős összeggel járulhattunk hozzá adományaik révén az ajkai kisfiú gyógykezeléséhez, a vörösiszap-katasztrófa károsultjai támogatásához, az inotai leégett ház újjáépítéséhez, akét gyermekét egyedül nevelő, hitelválságba jutott édesanya gondjainak enyhítéséhez. Bálint iskolája, a Veszprémi Báthory István Általános Iskola és Köznevelés Típusú Sportiskola közel félmillió forintot fizetett be, legutóbb pedig a Balatonalmádiban rendezett nemzetközi művészeti találkozón gyűlt össze több mint 100 ezer forint. Az ott szereplő ukrán gyerekek a téli olimpia kabalafigurájával, egy jegesmedvével is megajándékozták Bálintot. Aki szeretne adományával segíteni, az ma még megteheti utalásával.

SZÁMLASZÁM: 10300002-10583135-49020126 
KÖZLEMÉNY: ADOMÁNY

 


Kiss Bálint a pécsi klinikán. Decemberben megvoltak a vizsgálatok, januárban kezdődik a műtétek sorozata (Fotó: Kissné Sipos Marianna)



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!