Hírek

2014.07.08. 15:38

Új épületben kezdi meg működését a Veszprémi Járási Hivatal

Veszprém - Július közepétől új helyszínen, Veszprémben, a Budapest út 3-5. szám alatt várja az állampolgárokat a Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatala, valamint Fogyasztóvédelmi Felügyelősége.

Balla Emőke

Július 18-ára minden szervezeti egység és ügyfélszolgálat átköltözik a kiemelt kormányzati beruházásként felújított épületbe, tájékoztatott a Veszprém Megyei Kormányhivatal. Az új székhelyre való költözés – az állampolgárok zavartalan ügyintézésének érdekében – ütemezetten történik.

A megszokott rendben, az új épületben fogadják az ügyfeleket a Járási Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Hivatalban július 11-én 8 órától, Járási Építésügyi és Örökségvédelmi Hivatalban július 14-én 8 órától, a Járási Munkaügyi Kirendeltségen július 14-én 8 órától, a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségen július 16-án 8 órától, a Járási Gyámhivatalban július 16-án 8 órától, a Hatósági Osztályon július 16-án 8 órától, a Járási Népegészségügyi Intézetben július 18-án 8 órától.

Ezzel egy időben a korábbi ügyfélszolgálatokon megszűnik az ügyfélfogadás. A költözések napján szünetel az ügyfélfogadás a Járási Munkaügyi Kirendeltségen július 11-én, a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség által működtetett Rezsiponton július 14-én és 15-én, valamint a Járási Népegészségügyi Intézetben július 16-án.

A Veszprémi Járási Hivatal Járási Földhivatala, valamint az Okmányiroda továbbra is a Vörösmarty téri telephelyeken fogadja ügyfeleit, a megszokott ügyfélfogadási időpontokban. A költözéssel egy időben a járási hivatal és a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség telefonszámai megváltoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!