Hírek

2014.11.27. 18:15

Átváltoztattuk! Márta új frizurát, sminket, cipőt és csinos ruhákat kapott

Nyitottan, mosolyogva fogadta szakembereink tanácsait Tolnai Márta, aki átváltoztató akciónk aktuális főszereplőjeként új külsőt kapott a nap végére.

Szabó Péter Dániel

A megyeszékhelyen élő 57 éves hölgyre érkezett ugyanis a legtöbb szavazat internetes oldalunkon, így szerdán Tolnai Márta átalakulását kísértük nyomon. A fiatalos nagymama meggyőző fölénnyel nyerte egyébként az online versengést, hiszen a szavazatok közel 50 százalékát megszerezve végzett az első helyen.

Tolnai Márta a nagy nap reggelén Kórosi Tibor belvárosi fodrásszalonjában. Mindenre nyitott volt (Fotó: Szabó Péter Dániel)

Szerdán reggel találkoztunk vele a megyeszékhely belvárosában, ahol elmondta, legutóbbi cikkünket látva kapott kedvet a részvételhez, ám csak titkon bízott a sikerben. Ő maga lepődött meg a legjobban, hogy végül a voksolók döntő többsége rá szavazott. Kérte, mindenképp írjuk le: nagyon hálás érte mindenkinek. Első utunk rögvest a belvárosi Hairvision szalonba vezetett, ahol Kórosi Tibor mesterfodrász vette kezelésbe Mártát.

Kis Katalin stylist irányította Márta átalakulását. (Fotó: Szabó Péter Dániel)

– Mivel Márta allergiás volt a kémiai hajfestékekre, ezért az egyik világcég HairChalk (smink a hajnak) termékét választottam. Ennek lényege, hogy három-négy hajmosás erejéig bárki bármilyen színt kipróbálhat, utána kikopik a hajból. Márta esetében adtam egy alap, meleg színt, majd egy egy asszimetrikus vágást alkalmazva egy hidegebb, lilásabb színt is belecsempésztem a frizurájába, ami a vendégünk korához illő, mégis fiatalos, a mindennapokban is könnyen kezelhető hajkoronát eredményezett – mondta el kérdésünkre Kórosi Tibor.

A belvárosi Hairvision szalonban Kórosi Tibor mesterfodrász alkotott főszereplőnknek egy divatos frizurát. Utána ugyanitt Földesi Rékától kapott sminkelési tanácsokat.

A fodrászszék után a szomszéd helyiségben Földesi Réka, a Hairvision sminkese vette a szárnyai alá Mártát, aki kíváncsian várta ezt a kalandot is.

– Nem szoktam sminkelni, nem is igazán értek hozzá, ezért szeretnék hasznos tanácsokat kapni – mondta, s Réka esetében emberére talált, hiszen a szépítkezés közben egy rögtönzött sminkelési továbbképzésen is részt vehetett. – Az volt a cél, hogy minél természetesebb legyen a smink, ezért a földszínek mellett döntöttem. A barna, a karamell és az arany az uralkodó Márta esetében. Az árnyékolással próbáltam kiemelni a szép részeket, a szemeket és az ajkat. Márta szemét sötétbarna szemceruzával húztam ki, az ajkait pedig világos bordó rúzst tettem – mondta el lapunknak földesi Réka.

Az üzletek között az új Volkswagen Golf Sportsvan autóval utaztunk

Utunk eztán a Kossuth utcán található Topáz Fashion üzletbe vezetett, ahol cipők, táskák és napszemüvegek tekintetében a bőség zavarával küzdött csapatunk.Nagyné Hegyi Annak segítségével végül sikerült találnunk egy elegáns magassarkú, ám igen kényelmes fekete darabot. Nagy öröm ez számomra, hiszen a nagy lábméretem miatt ritkán találok megfelelő divatos cipőt, jegyezte meg Márta, aki egy divatos napszemüveget és egy elegáns táskát is választott az imponálóan gazdag árukészlettel bíró belvárosi üzletben.

A Bezerédi utcában található Moletti Extra Divat volt a következő állomásunk, ahol Dávidné Papp Anikó és Drexler Matild tulajdonosok, no és persze új stylistunk, Kis Katalin segítségével tucatnyi összeállítást felpróbált Márta.

A Topáz Fashion üzletben cipőt, táskát és napszemüveget választott Márta, a Moletti Extra Divat üzletben pedig divatos ruhákat próbált.

– Szeretnék segítséget kapni abban, hogy az alkatomnak megfelelő ruhákat találjak. A mindennapokban előnyben részesítem a nadrágot, a hosszú felsőket, színekben pedig a natúr és a fekete a kedvencem – mondta el mosolyogva főszereplőnk, aki a családias üzletben rengeteg öltözködési tanácsot kapott a szakembereinktől.

– Könnyű volt együtt dolgozni Mártával, mindenre nyitott volt. Elhatározta, hogy új utat választ az öltözködésben. A magassága és az alkata miatt nem volt elégedett magával, s ez a ruházatában is visszaköszönt. Javasoltam neki, hogy a lábát és dekoltázsát érdemes hangsúlyoznia, bátran nyúljon a világosabb színű darabokért, s használjon kiegészítőket is, azok ugyanis fel tudnak dobni egy-egy összeállítást – mondta el a Kis Katalin stylist.

A nap finom ebéddel zárult a Hotel Historia&Historante étteremben

Zárásként aztán a megszépült Tolnai Mártát a Ring-Autó Kft. által biztosított kényelmes és dinamikus Volkswagen Golf Sportsvan autóval a Hotel Historia&Historante étterembe szállítottuk. Ott már várt rá 20 éves nagyfia, Imre, akivel egy kellemes, s igen ízletes ebédet fogyasztottak el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!