Hírek

2015.03.03. 11:59

László Ákos nyerte fotópályázatunk szimpátiaszavazását facebook oldalunkon

Rengeteg csodálatos fénykép érkezett fotópályázatunkra, a zsűri is nehéz helyzetbe került, mikor ki kellett választania a legjobbakat, ezért facebook oldalunkon szimpátiaszavazást hirdettünk.

veol.hu

A munkádhoz kapcsolódik a fényképezés valamilyen formában vagy csak egy hobbi a számodra?

A fotózás egyenlőre hobbi számomra. Ám nem titkolt vágyam ,álmom, később ezzel foglalkozni első számúan.

Milyen témák érdekelnek?

A természetfotózás a fő kedvenc ,de a városfotók és a személyfotózás is a szabadidőm kitöltésének kedvelt eltöltése. A későbbiekben a sport ,valamint a honvéd fotózással is szeretnék foglalkozni ,viszont ezek a témák komolyabb felszerelést így anyagi beruházást is igényelnek ,ami nehézkes sajnos.

Mikor vagy elégedett egy fotóval?

Az elkészült fotókat többször átnézem, sokszor bizonyos idő után újragondolom, és kiválasztom az általam tanultak alapján, amit a többség szeme elé tárok. Az elégedettség akkor teljes ,ha a visszajelzések is azok, tanulok a kritikákból, a közönség és az általam ismert fotósok véleményére sokat adok és gyakorlok.

Melyik képed jelent a legtöbbet a számodra és miért?

Azok a fotók a kedvencek, azokat szeretem, amiben a lehető legkevesebb a manipuláció, de a szerkesztett alakított képekből is sokat tanulok. Én a minimális szerkesztés híve vagyok.

Mesélj egy kicsit a győztes képedről!

A pályázaton nyert fotó is a kedvenceim közé tartozik, fotóimmal szeretném az ország szűkebben a megye ,de legfőképpen városom Pápa rejtett szépségeire felhívni a figyelmet!! Az Esterházy Kastély is ilyen a helyreállítása igazán megérdemli a figyelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!