Hírek

2015.06.18. 08:02

Civakodtak a tévéműsoron a szívkórház betegei

A balatonfüredi szívkórházban eddig csak a köztelevízió adásait nézhették a betegek. A főigazgató szerint a kialakult viták miatt kellett őket erre figyelmeztetni.

Prevics Éva

Fotó: Facebook / mediafigyelő

Nem politikai indíttatásból tette ki azt a táblát, mely a tévénézési szokásokat szabályozza az intézményen belül - ezt mondta a veol.hu-nak Veress Gábor a Balatonfüredi Szívkórház igazgatója. A szívkórházban csak köztelevíziót nézhetnek a betegek, melyre tábla figyelmezteti őket. A főigazgató lapunknak elmondta: három helyen lehet televíziót nézni a kórházban, és mivel a betegek rendszerint nem tudtak megegyezni, milyen csatornát nézzenek, ezért muszáj volt azt szabályozni. Hozzátette: ennek ellenére a gyakorlat eddig is az volt, hogy a betegek odamentek a készülékhez és kapcsolgatták azt. Kiemelte: a kialakult helyzetre való tekintettel elrendeli, hogy mostantól a betegek az összes csatornát nézhessék. Így este, amikor odaülnek a készülék elé, megszavazhatják, hogy melyik csatornát akarják választani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!