Hírek

2015.08.19. 08:46

A vasúti síneken vesztegel egy gépkocsi a 84-es főúton, Uzsánál

A főutat lezárták és a vasúti forgalmat is korlátozni kellett.

Tapolcáról az önkormányzati tűzoltókat riasztották a 84-es főúton, Uzsánál történt esethez, ahol egy személyautó letért az útról, árokba hajtott, majd megállt a vasúti síneken. A főutat teljesen lezárták, és áll a vasúti forgalom is. Aki nem akar várakozni, annak jelentős kerülőutat kell megtenni. A kocsiban hárman utaztak, a balesetben egy ember megsérült.

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az alábbi tájékoztatást adta a balesetről: szerda délelőtt érkezett segélykérés a megyei műveletirányításra, miszerint a 84-es út 11- 12 kilométerszelvénye között, Uzsa külterületén egy személygépkocsi lesodródott az útról és a vasúti síneken állt meg. A járműben összesen hárman utaztak, közülük egy ember könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínre a tapolcai önkormányzati tűzoltók egy gépjárműfecskendővel vonultak, akik a jármű áramtalanítását és a forgalmi akadály megszüntetését végezték el. A majd egy órás műszaki mentés idejére a vasúti forgalom szünetelt, a közúti forgalom félpályás korlátozás mellett haladt tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!