Hírek

2015.12.23. 15:12

Előkerült a kétéves gyermek

Veszprém – Folyamatban van a családdal való kapcsolat felvétel, és tervezzük azt is, hogy segítünk a gyermek felkutatásában – közölte érdeklődésünkre Sinka Vivien, az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnöke.

Kovács Erika

16:18

Ismert, szerdán délelőtt ismeretlen helyre ment hatvani otthonából egy két esztendős kisfiú. A rendőrség is nagy erőkkel keresi. Vígh Tamás 90 centiméter magas, átlagos testalkatú, szőkésbarna rövid hajú, kerek arcú, kék szemű. Eltűnésekor fűzöld színű kapucnis, cipzáras felsőt, szürke nadrágot, alatta harisnya nadrág, mustár színű cipőt viselt. A rendőrség kéri, aki tud róla valamit, hívja az ingyenes 107 vagy 112 segélyhívót, illetve a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számát.

Frissítés - 19:44:

- Előkerült szerdán este a kisfiú, aki Hatvanban otthonából ment ismeretlen helyre még délelőtt – közölte Sinka Vivien alapítványi elnök. Hozzátette, a gyermek egy idős asszonnyal sétált el annak otthonába a településen, aki miután tudomást szerzett arról, hogy keresik a kisfiút, azonnal jelezte, hogy vele van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!