Hírek

2016.01.31. 15:37

Zsófia-bál: A gimnáziumért báloztak

Sümeg – Magánemberként és a megyei közgyűlés elnökeként is szívesen támogatom az ilyen rendezvényeket – mondta Polgárdy Imre a Zsófia-bál nyitóbeszédében.

Penk Tímea

Már harmadszor szervezett jótékonysági rendezvényt az Építőipari Gyártók és Beszállítók Egyesülete, a Térségi Vállalkozók Egyesülete, valamint a sümegi önkormányzat. Végh László polgármester hangsúlyozta, hogy az elmúlt évben több olyan rendezvényt szerveztek, amellyel a rászorulókat segítették. A Zsófia-bál bevételét a rendezők a sümegi Kisfaludy Sándor Gimnázium eszközfejlesztésére ajánlották fel.

Polgárdy Imre (balra), Végh László (jobbra)

Horváth Csilla szervező köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik munkájukkal és támogatásukkal segítették a jótékonysági estet. A jó hangulatú bálon a színvonalas zenéről a Start Együttes gondoskodott, valamint fellépett a Dumaszínházból jól ismert Szupkai Viktor humorista is.

Fenyvesi Zoltán és felesége

Polgárdy Imre a vendégeket arról tájékoztatta, hogy a február 6-ai megyebál díszvendégeként Sümeg mutatkozik be. Fellépnek a helyi kulturális csoportok, valamint a városban és környékén élő képzőművészek és kézművesek rendeznek kiállítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!