Hírek

2016.04.22. 11:21

Muraközy Erzsébet az év rendőre - Kitüntetéseket adtak át a rendőrség napján

Veszprém - Muraközy Erzsébet őrnagy, a Veszprémi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója vehette át az Év rendőre elismerést Brányi Mária alpolgármestertől pénteken, a rendőrségen rendezett ünnepségen a színházteremben.

Kovács Erika

Minden siker mögött közösség, egy jó csapat áll, és a stabil magánéleti, családi háttér – így érvelt Töreki Sándor dandártábornok, Veszprém megyei rendőrfőkapitány a rendőrnapi ünnepélyes állománygyűlésen pénteken.

Szabó János ezredes, balatonalmádi kapitányságvezető köszöntője után Töreki Sándor dandártábornok kiemelte, fontos a munkahelyi elismerés, amikor a vezetők ennek hangot is adnak, ahogy történik a rendőrnapi ünnepségen. A főkapitány rámutatott, az egyéni hősök ideje lejárt, a siker feltétele a jó csapat, a közös munka, a biztos otthoni háttér. Aláhúzta, jó érzés látni, amikor a mostanihoz hasonló rendezvényekre kollégáit elkíséri a család, illetve a gyerekek, akik látják a hivatást, a rendőri pályát, amelynek minden területen nagy szüksége van utánpótlásra. Külön üdvözölte, hogy az Év rendőre címmel a helybeli önkormányzatok is elismerik a rendőri munkát.


Az ünnepi gondolatok után jutalmakat, elismeréseket adtak át. Kiemelkedő munkájáért Reiter Barnabás alezredesnek, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályvezetőjének Szent György-érdemjelet adományozott Pintér Sándor belügyminiszter. Jutalmazták az év vezetőjét, aki Regdon László ezredes, balatonfüredi rendőrkapitány, az év rendészeti munkatársa Molnár Tibor főtörzszászlós, a Tapolcai Rendőrkapitányság körzeti megbízottja, az év bűnügyi munkatársa Farkas Balázs törzszászlós, az Ajkai Rendőrkapitányság nyomozója, az év közalkalmazottja Désy Ágnes főelőadó a Balatonfüredi Rendőrkapitányságtól.

Az Év rendőre Veszprémben Muraközy Erzsébet őrnagy, kiemelt főelőadó, Pápán Kiss Zoltán Jenő törzszászlós, baleseti vizsgáló, Balatonfüreden Karli Imre őrnagy, alosztályvezető, Ajkán Mátai Attila főtörzszászlós, körzeti megbízott. Zircen Gárdos László főtörzsőrmester, körzeti megbízott, Badacsonytomajon Varga Ferenc törzszászlós, csoportparancsnok. Tapolcán Kaszás Ernő törzszászlós, szolgálatirányító parancsnok.

Az állománygyűlésen kihirdették a gyermekrajzpályázat eredményét, majd ünnepi műsorral köszöntötték a vendégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!