Hírek

2016.10.13. 13:27

Méltó körülményeket kaptak

Öt új öltözőt, köztük egy akadálymentesítettet és orvosi szobát is átadtak a Vetési Albert Gimnáziumban.

Piltman-Horváth Barbara

Július közepén tudtak csak hozzálátni az átalakítási munkálatoknak a Vetési Albert Gimnáziumban, ahol szeptember végén birtokba vehették az öt új öltözőt a tanulók.

A több mint 80 milliós beruházást hármas együttműködés keretében jöhetett létre, a város és a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabda klub anyagi támogatásával, valamint a Vetési Albert Gimnázium közreműködésével Az ünnepélyes átadón Porga Gyula, Veszprém polgármestere elmondta, a 27 éves épületben már elodázhatatlan volt a felújítás.

-Örülök, hogy a gyerekek is és a kosárlabda csapat is méltó környezetben öltözhetnek át és zuhanyozhatnak le - mondta a polgármester. Naményi Miklós, a klub elnöke elmondta, a felújítás során kaptak egy saját öltözőt is, amit csak a csapat használ.

- Bár még nagyon új, nem rég lett kész, máris kezdjük otthon érezni magunkat - emelte ki, jövőbeni terveik közül pedig a lelátó, a pálya és az árnyékolási rendszer felújítását húzta alá.Imre Géza, a gimnázium igazgató-helyettese örömét fejezte ki, hogy megújulhattak az öltözők.

–Olyan együttműködés jött létre a csapat és az iskola között, amiből mindkét fél csak profitálhat – jegyezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!